Herkansing op Heemskerkse

Herkansing op Heemskerkse

Zaterdag 27 augustus kwam er zoveel water in de lucht dat het onmogelijk was een ronde te lopen. Na overleg in het clubhuis werd besloten de wedstrijd een weekje op te schuiven om onszelf en de baan de tijd te geven wat op te drogen. Zaterdag 5 september gaat dan de geplande wedstrijd door zij het in iets gewijzigde opstelling. Willem van der Plas was nodig aan vakantie toe en was in Groesbeek te vinden maar daarvoor was een zeldzame verschijning in de plaats gekomen. Jaap van Rijn, die gemiddeld 1 keer per jaar uit zijn schulp kruipt, gaf acte de présence op deze overwegend zonnige dag en…………. stak zelf zijn vinger op bij aanwezigheid voor de volgende keer. Ja, het belooft een bijzonder jaar te worden.

Na de gebruikelijke foto-shoot van het aanwezige team en de verschillende flights kunnen we van start en bij terugkeer blijkt Leen Haasnoot nog met zijn hoofd in de wolken te lopen. Hij verteld zelf wat er gebeurd is onderweg.

2 maal scheepsrecht

Om 7.30 uur stond de mooie Mercedes bolide van Willem Guijt voor de deur. Na een bakkie en een broodje bij onze Japio richting Heemskerkse gereden. Het was een meer aangename rit dan dan vorige week. Droog weer met een zonnetje. Ik zat samen met Ton Lammers en Jaap van Rijn in de 2e flight. Voor mij liep het allemaal lekker door. De 1e 9 holes 23 puntjes en de 2e 9 20 puntjes. Totaal dus 43 puntjes. Had wat meer kunnen zijn, maar ik moet niet zeuren.
Ton liep ook lekker met 34 punten en Jaap ging ook ondanks zijn blessure lekker rond met 20 punten. Goed dat je er bij was Jaap en zou leuk zijn als je er in het vervolg wat meer bij zou zijn.
Gezellig gelopen met elkaar. In de 1e flight de buggy boys (Hans en Jan) met Paul en in de 3e flight de 1e flight van vorige week Jaap, Willem en Harry. Na de prijsuitreiking lekker genoten van een goed diner en top bediening!

😜

Complimenten aan Har voor de organisatie. Was top! Twee maal scheepsrecht, maar dat mocht de pret niet drukken. Op naar de ronde eind september die Ton als organisator voor zijn  rekening zal nemen.
Hij zal proberen op de Noordwijkse te gaan spelen en het zou mooi zijn als wij met 12 man aan de start komen te staan. Voor het eerst dit jaar compleet, zou top zijn. Zo’n mooie dag als Durbuy groep moeten wij blijven koesteren! Blijft altijd een feestje om met elkaar de wei in te gaan en om zeker de 19e hole met elkaar te beleven.

Groet Leen Haasnoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *