Oktober gaat de ‘mist’ in.

Oktober gaat de ‘mist’ in.

Dit zijn de teksten waar we het mee moeten doen vandaag de dag. Er zijn natuurlijk nog ergere dingen dan een keertje niet golfen, alleen kan ik er even zo gauw geen noemen 🙂

Uren lang kunnen we kijken naar Jinek, op 1, de vooravond en Nieuwsuur voor de laatste commentaren van alle deskundigen die ons land telt. Dat zijn er inmiddels zo’n 17 miljoen als ik het goed heb. De een weet het nog beter dan de ander en alle maatregelen leiden tot niets volgens ‘de kenners”. Alleen ontbreekt dan de vervolgvraag: Hoe dan? Wat is de oplossing? Daar komt de aap uit de mouw want niemand weet het.

Gelukkig kunnen we terug kijken op een mooie zomer waarin we onder bijzondere omstandigheden hebben kunnen spelen en lol met elkaar gehad op de baan, en wel met een hele mooie nog vers in het geheugen. Jammer dat we de organisatie-talenten van Jan nog even moeten parkeren maar het is even niet anders. Individueel heb ik begrepen dat er nog wel gesport mag worden dus wens ik jullie sportiviteit en gezondheid toe in deze lastige periode. We houden App contact over de vorderingen en wat we in november nog kunnen doen met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *