Willem Guyt

Willem Guyt

Willem Guyt is lid vanaf het eerste uur. Toevallig zittend op het terras van Zee & Duin als de eerste leden zich aanmelden voor een weekend golf naar Durbuy in Belgie. “Heb jij geen zin om mee te gaan?” wordt er gevraagd. Natuurlijk gaat hij mee. Mac Willem is zijn bijnaam omdat hij verantwoordelijk is voor de controle en de verwerking van de score kaarten. Dat valt niet altijd mee vanwege de slechte handschriften, halfslachtige correcties en verkeerde tellingen. Maar ook de pc heeft weleens kuren door ingewikkelde instellingen, foutieve invoer en slecht werkende koppelingen of een combinatie hiervan.

Willem heeft nog een bijzonderheid. Een grote vergeet-koffer waar hij van alles in stopt. Soms de schoenen, soms de kokers voor de neary’s, soms de prijzen voor de dagwinnaars maar ook hele gevulde koffers met alle kleding voor het weekend. Alles in de vergeet-koffer die dan thuis staat natuurlijk. Soms wel eens lastig maar tot nog toe is er altijd een oplossing gevonden voor de ontbrekende attributen.

Andere hobby’s en sporten naast golf zijn: tennis, hardlopen, hard fietsen, schaatsen (bij voorkeur in de winter) en op saaie winterdagen met Marklin treintjes spelen.