Opstart maand Mei

Opstart maand Mei

Geen mondkapjes, wel gepaste afstand en alle regels in achtnemend is het grootste deel van de Durbuygroep in mei naar Dirkshorn afgereisd. Onder leiding van Jaap van Duijn, die alle risicofactoren op voorhand heeft geëlimineerd, zijn de mannen naar Noord Holland gereden om daar weer eindelijk tegen een balletje te kunnen slaan. Het blijkt een mooie maar lastige dag, de scores zijn aan de lage kant. Lang blijft het stil, de kaarten moeten eerst ontsmet worden voordat ze bij mij in de brievenbus belanden. Wanneer de baan en de slagen zijn ingevoerd blijkt dat Corwin dagwinnaar is, dus weinig kans op een stukje voor de site. Hij moet eerst nog zijn 2019 eindejaar-overwinning-speech nog inleveren alvorens we in 2020 belanden.

De club is ‘gehavend’ op pad gegaan in mei omdat enkelen het nog niet vertrouwden in het ‘nieuwe golf-normaal’. De scores konden daardoor niet direct worden verwerkt en ook de fotograaf is thuis gebleven. We moeten het daarom doen met 1 zeldzaam SnapShot van een beveiligingscamera waar de mannen toevallig op staan. De harde kern is gekleed in de nieuwe outfit in de kleur licht-Dijksman-blauw. De mannen in de afwijkende kleuren zijn de ‘afvalligen’ van de groep die zo nu en dan nog even behoefte hebben aan een leuke dag.

De maand juni is traditioneel onze maand voor de zomertour. Deze is door de Corona-omstandigheden afgelast. Het is nog niet toegestaan het bed te delen met elkaar en een drankgelag te organiseren. Onze organisator van de zomertour Leen Haasnoot laat het er echter niet bij zitten en is al druk bezig een alternatieve dag te organiseren in lijn met het RIVM protocol. We hopen dat alles goed blijft gaan de komende maand. Samen kunnen wij het: de golfbal ver-slaan en Corana verslaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *